Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@17:20:59 GMT

راهنمای پلمپ دفاتر 1400 - 1401

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۰۸۸۳

راهنمای پلمپ دفاتر 1400 - 1401

محاسبه میزان درآمد سالانه برای فعالیت های تجاری مختلف توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به واسطه دریافت پلمپ دفاتر انجام خواهد شد. اشخاص حقوقی همان شرکت های تجاری هستند. البته به جز شرکت های تجاری موسسات غیر تجاری نیز به موجب قانون اشخاص حقوقی محسوب می شوند. با توجه به قوانین مالیات‌های مستقیم اشخاص حقیقی و حقوقی باید هر ساله اظهارنامه عملکرد خود را به اداره مالیات ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبلغی که در اظهارنامه عملکرد اشخاص وارد می شود، باید با آنچه که در دفاتر پلمپ آنها ثبت شده است برابری کند. از این رو اگر اداره مالیات گزارش عملکرد را رد کند و مالیات شخص  را بر اساس میزان سرآمد درآمد در حوزه مربوطه تلقی کند، تنها راه اثبات درآمد واقعی شرکت ارائه دفاتر پلمپ سالانه است.

به موجب قانون دریافت پلمپ دفاتر برای اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی که به فعالیت تجاری مشغول هستند، الزامی است. اما یکی از پر دغدغه ترین مسائل  در این زمینه عدم آشنایی متقاضیان با سامانۀ ثبت نام دفاتر پلمپ است. عدم دریافت پلمپ دفاتر برای اشخاص حقیقی و حقوقی که به موجب قانون الزام به دریافت این دفاتر دارند. مساوی است با جریمه مالیاتی علی الرأس که باید پرداخت کنند؛ نسبت به این نوع جرایم هیچ گونه اعتراضی قابل قبول نخواهد بود.

 

پلمپ دفاتر به چه صورت انجام میگیرد؟

پلمپ دفاتر دو نوع دفتر مالی است. که شامل دفتر روزنامه و دفتر کل است. این دفاتر به نام دفاتر پلمپ توسط اداره ثبت شرکت ها صادر می شود. در صفحۀ اول این دفاتر، پلمپ از سوی اداره ثبت شرکت ها درج می شود. که در آن تاریخ صدور و شماره ثبت و نیز سایر اطلاعات شرکت درج می شود. علت عنوان پلمپ نیز به همین منظور است.

دفتر روزنامه در پلمپ دفاتر برای وارد کردن صورت مالی روزانه شرکت است. به موجب قانونی باید تاجر هر روز صورت وضعیت مالی خود را در دفتر روزنامه وارد کند. نهایتاً تا هفت روز زمان دارد که این صورت وضعیت را وارد دفتر روزنامه کند. به دلیلی اینکه باید تمام جزئیات در این دفتر وارد شود. لازم است هر روز اطلاعات وارد شود، زیرا اگر مدت زمان زیادی بگذرد ممکن است خیلی از جزئیات فراموش شود.

دفتر کل، خلاصه وضعیت دفتر روزنامه است. اطلاعات دفتر روزنامه هر 7 روز باید در دفتر کل وارد شود. دفتر کل و روزنامه با هم دریافت می شوند و هر دو پس از تکمیل باید به اداره ثبت شرکت ها پست شوند.

بسته به نوع فعالیت و میزان صورت وضعیت های شرکت به نسبت اینکه کسب و کار بزرگی را دارید یا جزء بنگاه های اقتصادی کوچک هستید. پلمپ دفاتر را می توانید در تعداد برگه های مختلف سفارش دهید.

راهنمای پیگیری پلمپ دفاتر به چه صورت می باشد؟

پیگیری پلمپ دفاتر را باید بعد از ثبت اظهارنامه دفاتر انجام دهید. در زمان ثبت نام دفاتر پلمپ در صفحه سامانه ثبت شرکت ها کدی به عنوان کد پذیرش درج شده است. در زمان ثبت نام این کد را یادداشت کنید تا بتوانید برای پیگیری پلمپ دفاتر به سامانه وارد شوید. برای پیگیری هم کافی است به قسمت پیگیری درخواست وارد شوید. با وارد کردن کد می توانید آخرین وضعیت درخواست را مشاهده کنید.

اگر در زمان پیگیری درخواست به رد درخواست یا نقص پرونده مواجه شدید. می توانید از کارشناسان برجسته موسسه حقوقی ایلیا کمک بگیرید.

مهلت پلمپ دفاتر به چه صورت می باشد؟

اگر نتوانید در مهلت قانونی پلمپ دفاتر را دریافت کنید، بعد از انقضاء مدت نیز نمی توانید نسبت به دریافت دفاتر قانونی که مهلت دریافت آنها اتمام یافته است اقدام کنید. اما مهلت قانونی دفاتر پیش از آغاز سال مالی شرکت است. در برخی شرکت ها سهامداران و شرکاء در مجمع عمومی موسس یا مجمع عمومی فوق العاده سال مالی شرکت را بر خلاف قانون تعیین کنند. سال مالی در قانون از اول فروردین تا پایان اسفند ماه است. که دفاتر پلمپ 1401 را تا پایان اسفند می توانید دریافت کنید. همچنین اگر دفاتر سال مالی 1400 را دریافت نکرده باشید هم تا آخر اسفند ماه 1400 ثبت آن تمدید شده است

ثبت نام پلمپ دفاتر را چگونه انجام دهیم

دریافت دفاتر تنها از سامانه ثبت شرکت ها قابل ثبت نام است. مراحل ثبت نام نیز کاملاً اینترنتی می باشد. برای ثبت نام باید به سامانه مورد نظر وارد شوید. در قسمت پلمپ دفاتر اطلاعات متقاضی را وارد نمایید. همچنین حقیقی یا حقوقی بودن متقاضی دفاتر را می توانید مشخص کنید.

مراحل ثبت نام پلمپ دفاتر ابتدا تکمیل فرم اظهارنامه و وارد کردن اطلاعات شخص حقیقی یا حقوقی است. مرحله بعد انتخاب تعداد برگ های دفتر است. با ثبت نام پلمپ دفاتر و ثبت نهایی آن، کارشناسان اداره ثبت شرکت ها جهت صحت اطلاعات اظهار نامه را بررسی خواهند کرد.

پلمپ دفاتر از جمله موارد مهمی می باشد که شرکت ها و تجار باید قبل از شروع هر سال مالی به آن توجه داشته باشند. مطابق قانون تجارت هر تاجری به جز کسبه باید پلمپ دفاتر خودش را قبل از آغاز سال مالی جدید که از اول فروردین همان سال تا 29 اسفند می باشد را اخذ کنند.

هزینۀ پلمپ دفاتر به چه صورت می باشد؟

نرخ هزینه های دفاتر را هر ساله توسط اداره ثبت شرکت ها مشخص خواهد شد. اما مبلغی که پرداخت خواهید کرد  بسته به سفارش پلمپ دفاتر دارد. که بر اساس سفارشات در 50 یا 100 یا 200 برگ قابل سفارش است. اشخاصی که میزان عملکرد سالانه آنها پایین است بهتر است سفارش دفاتر 50 برگ را داشته باشند. پست مدارک دفاتر به اداره ثبت شرکت ها باید در پاکت پستی دفاتر پلمپ انجام شود.

ثبت شرکت در موسسه حقوقی ایلیا

یکی از اصلی ترین متقاضیان پلمپ دفاتر شرکت ها هستند. پیش نیاز ثبت نام پلمپ دفاتر اشخاص حقوقی ثبت شرکت است. تأسیس شرکت به دلیل ایجاد شخصیت حقوقی و اعتبار بخشیدن به کسب و کارهای مختلف هر روزه متقاضیان بیشتری را به سمت اداره ثبت شرکت ها برای ثبت شرکت جذب می کند. چگونگی ثبت شرکت مستلزم ارائه مدارک و مستندات و ثبت اطلاعات بر اساس قواعد قانون تجارت است. اگر می خواهید از مزایای ثبت شرکت برخوردار شوید حتماً با مشاوران خبره و با تجربه ثبت شرکت ایلیا تماس حاصل کنید.

شرکت در واقع از مشارکت اشخاص برای انجام فعالیت تعیین شده با در نظر گرفتن اهداف و کسب سود با اشتراک سرمایه ایجاد می شود. شرکت ها بعد از اتمام روند ثبت به دلیل داشتن اوراق رسمی می توانند در خیلی از مشارکت ها خصوصی و دولتی شرکت کنند.

در نتیجه: اطلاعاتی که تا کنون خواندید توسط تیم حقوقی وکلاء و کارشناسان مجموعه ثبت شرکت ایلیا تنظیم شده است. این مجموعه مفتخر است مشاوره رایگان در زمینه های ثبتی را به شما همراهان ارائه دهد.

برای اطلاعات بیشتر به سایت ثبت شرکت ایلیا ( https://eliya.ir/) مراجعه کنید و برای اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت شرکت از طریق کانال‌های زیر با ما در تماس باشید.

شماره تلفن جهت مشاوره: ۰۲۶۳۲۱۳۷- ۰۲۱۲۶۶۵۵۱۱۹

آدرس پستی: کرج، میدان آزادگان

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اداره ثبت شرکت ها پلمپ دفاتر موجب قانون دفتر روزنامه اشخاص حقیقی اشخاص حقوقی دفاتر پلمپ سال مالی دفتر کل ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۰۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!

روح الله دهقانی فیروز آبادی ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان را در راستای دسترسی به آمار‌های مهاجرت نخبگان دانست و اظهار داشت: بخش زیادی از توفیقات کشورهایی، چون هند و چین به لطف محققانی است که در سایر کشور‌ها به تحقیق و پژوهش اشتغال دارند.

به گزارش ایسنا، وی در نشست خبری امروز که در محل ساختمان معاونت علمی ریاست‌جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه «وعده صادق» دارای دو بال علم و فناوری بومی و شجاعت و تدبیر در استفاده صحیح از علم و فناوری است، گفت: هر انسان آزاده‌ای که این عملیات را مشاهده کرد، دریافت که ایران توان ساخت تجهیزات دفاعی، پدافندی و آفندی را دارد.

وی ادامه داد: امسال و سال قبل از سوی مقام معظم رهبری بر مردمی‌سازی اقتصاد تاکید شده است و شرکت‌های دانش‌بنیان مصداق مردمی‌سازی اقتصاد به شمار می‌روند.

دهقانی فیروزآبادی در خصوص سؤال ایسنا مبنی بر ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان برای رصد نخبگان با تاکید بر اینکه همه کشور‌های دنیا ورود و خروج افراد به کشورشان را رصد می‌کنند، افزود: بازگشت محققان ایرانی در قالب عضو هیات علمی و ... به کشور دو برابر شده است.

وی ادامه داد: محققان همه کشور‌های دنیا یا از کشورشان خارج شده و یا محققانی به کشورشان وارد می‌شود و کشور چین بزرگترین مهاجر فرست دنیا به شمار می‌رود، ولی رویکرد این کشور آن است که هر محققی که از کشور خارج می‌شود، سفیران علم و فناوری آن کشور به شمار می‌رود.

معاون علمی رئیس‌جمهور، وطن‌پرستی را شاخص اصلی شهروندان هر کشوری ذکر کرد و گفت: بخش زیادی از توفیقات کشورهایی، چون هند و چین به لطف محققانی است که در سایر کشور‌ها به تحقیق و پژوهش اشتغال دارند.

وی با تاکید بر اینکه مساله کشور‌ها باید رصد شود، خاطر نشان کرد: هر فردی که از کشور خارج می‌شود، یک سرمایه است؛ ولی ما آمار‌های دقیقی از مهاجرت در اختیار نداریم و قصد تصمیم‌گیری‌های کیفی داریم و ابن در حالی است که یکی از اساسی‌ترین پارامتر‌های تصمیم‌گیری در اختیار بودن عدد و ارقام درست لست.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، اضافه کرد: تمام کسانی که آمار‌های مهاجرت‌ها را ارائه می‌دهند، مرجع و عدد و ارقامی در اختیار ندارند و بهترین مرجعی که می‌تواند در این زمینه آمار‌ها را ارائه دهد، پلیس گذرنامه است.

وی با اشاره به اقدامات وزارت علوم در خصوص ترجمه مدارک، یادآور شد: فراجا اطلاعات لازم از مهاجرت را که جزء اطلاعات محرمانه است، در اختیار دارد و کمک می‌کند تا بنیاد ملی نخبگان به آمار‌های مهاجرت نخبگان دسترسی داشته باشد.

وی با اشاره به فرموده پیامبر اسلام مبنی بر این‌که علم را بیاموزید ولو در چین، گفت: پیامبر اسلام نیز با مهاجرت نخبگان مخالف نبوده است و باید یاد بگیریم، آن کسی که از کشور خارج می‌شود، دشمنی با کشور ندارد.

تعطیلی کسب و کار‌ها

دهقانی فیروزآبادی درخصوص رویکرد معاونت علمی درباره تعطیلی پلتفرم‌ها و کسب و کارها، گفت: ما تاکید کرده‌ایم کسب و کار‌هایی که تعطیلی آن‌ها منجر به آسیب رساندن به مردم می‌شود، اقدام درستی نیست.

وی افزود: ما بر این باوریم که اگر تشخیص داده می‌شود که مدیریت کسب و کار‌ها و فرهنگ حاکم بر آن‌ها مشکل دارند، جریان‌هایی، چون بسیج دانشجویی و غیر را حمایت و تقویت کنید تا قضای رقابت ایجاد شود.

هواپیمای مسافربری ۷۲ نفره از نظر فنی اصلا زیرساخت ندارد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، درباره آخرین وضعیت ساخت هواپیمای مسافربری ٧٢ نفره که به عنوان یک پروژه دانشگاهی در دانشگاه امیرکبیر پیگیری می‌شود، گفت: از این پروژه بازدید کردیم، پروژه خوبی است؛ اما از نظر فنی اصلا زیرساخت ندارد. این پروژه در ٧-٨ جلسه بررسی شد و مشخص شد که به دلایل متعدد، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی باشد.

وی ادامه داد: تصمیم بر این شد شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در این حوزه به سراغ ساخت و طراحی بخش‌های مختلفی از جمله سیم‌های کنترل، ناوبری هدایت، ابزار‌های موتور بروند و همچنین با کشور‌هایی که روابط خوبی داریم، در صنعت هوایی کنسرسیوم تشکیل دهیم. در نهایت جمع‌بندی شد که به عنوان عضوی از یک کنسرسیوم در ساخت یک هواپیمای جدید روسیه مشارکت داشته باشیم.

دهقانی فیروزآبادی در خصوص رسیدن کشور به ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی، گفت: سال گذشته گفتگو‌هایی زیادی با رئیس‌جمهور و همینطور دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه برای الزام ایجاد یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش یک شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه‌ها و مدل‌های کشور‌های مختلف در حوزه هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفت.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه سال گذشته راه‌اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند، گفت: سال گذشته طی جلساتی که با سرمایه‌گذاران بخش دولتی و صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری داشتیم، راه‌اندازی صندوق پژوهش فناوری هوش مصنوعی با سرمایه ١٠ هزار میلیارد تومانی اسفندماه سال ١۴٠٢ برنامه‌ریزی شد.

وی ادامه داد: همچنین برنامه‌ریزی شده است مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارائه می‌دهد. همانطور که اپراتور‌های تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازمان‌ها و نهاد‌ها قرار می‌دهد.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد، گفت: در حوزه مقالات و ارجاعات، ایران رتبه ١٧ یا ١٨ را دارد، اما در حوزه کاربرد رتبه ٧٠ تا ٨٠ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت‌ها در کشور است و پیش‌بینی می‌کنیم در سال ١۴٠٣ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زبرسیستم‌ها داشته باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی است، گفت: از تمام دستگاه‌ها دعوت می‌کنیم که این مرکز را تقویت کنند.

وی افزود: پیش‌بینی ما این است که در سال ١۴٠٣ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم، البته تحریم‌های شدیدی در این حوزه وجود دارد و حتی عربستان و امارات که برای خرید GPU اقدام کرده‌اند و حتی پول پرداخت کرده‌اند نیز تحریم شده‌اند. امیدواریم دانشگاه‌ها GPU‌هایی را که دارند، برای استفاده تجمیعی در اختیار قرار دهند.

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در بورس، گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند که تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور با اشاره به اینکه یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن‌ها در بازار سرمایه و مشارکت آن‌ها توسط سرمایه مردم است، افزود: رشد نهایی شرکت‌های دانش‌بنیان ورود به بورس است.

دهقانی فیروزآبادی ضمن بیان این مطلب که لزومی ندارد یک شرکت دانش‌بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند، افزود: آنجایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا به بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در کارگروهی که در معاونت علمی ریاست‌جمهوری تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور یکی از مراحل بلوغ برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان را عرضه شدن آن‌ها در بورس بازار سرمایه دانست و گفت: مرحله رشد نهایی شرکت‌ها زمانی است که آن‌ها وارد بورس شوند و برای ورود به بورس، اولین موضوع مطرح صلاحیت است. بورس دارای یکسری شورا‌هایی است که وقتی شرکتی بخواهد وارد بورس شود، از نظر دفاتر شرکت و سوابق فعالیت و آینده حضور آن را در بازار مورد بررسی قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه از این رو شرکت‌ها از نظر صلاحیت ورود به بورس ارزیابی می‌شوند، ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائل آن‌ها مستقیما با ابعاد حکمرانی ارتباط دارد مانند داده‌های کلان حکمرانی، یک مرحله بررسی در کارگروه دارد که در آن بررسی صلاحیت شرکت‌ها را انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که آن شرکت داده‌های مربوط به مردم را حفظ می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی خاطر نشان کرد: خوشبختانه با اتفاقاتی که رخ داده، در سال گذشته بازار‌های تخصصی در بورس ایجاد شد، ضمن آنکه شاخص‌هایی، چون «نماد دانش‌بنیان» تعریف شد که منجر به ایجاد شتاب حضور شرکت‌ها در بورس شد.

معاون علمی رئیس‌جمهور یادآور شد: بر اساس آخرین آمار‌هایی که به دست آمده، ۱۰۸ شرکت‌های دانش‌بنیان در بازار سرمایه حضور دارند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در خصوص اجرای نظام جدید ارزشیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: در نظام ارزیابی جدید شرکت‌ها علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و بر این اساس شرکت‌ها به سطوح شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور تقسیم‌بندی می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه این نظام کاملا با نظام ارزیابی قبلی متفاوت است، خاطر نشان کرد: در گذشته شرکت‌ها بر اساس فناوری‌ای که تولید می‌کردند دسته‌بندی می‌شدند؛ شرکت‌های تولیدکننده محصولات مبتنی بر های‌تک جزء شرکت‌های سطح یک بودند، ولی الان اشتغال تخصصی و گردش مالی مد نظر است.

دهقانی فیروزآبادی افزود: لذا در گذشته شرکت‌های بسیاری در دسته نوع یک بودند که در بازنگری صورت گرفته تبدیل به شرکت‌های نوپا شدند و شرکت‌های نوع ۳ به‌عنوان شرکت‌های نوآور معرفی شدند. اولین فایده‌ای که اجرای این نظام برای معاونت علمی داشت، این است که حضور ۸ هزار شرکت، دید واقعی برای ما ایجاد کرد تا حجم و توان صادراتی خود را محاسبه کنیم.

معاون علمی رئیس‌جمهور این نظام ارزیابی را ابزار جدید برنامه‌ریزی و مدیریت اعطای تسهیلات برای معاونت علمی دانست و اظهار کرد: به عنوان نمونه شرکتی که قبلا با گردش مالی یک میلیارد تومان نوع یک بوده و تسهیلاتی دریافت می‌کرد، الان متناسب با ابعاد خود تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت می‌کند. از این رو این نظام سازوکار‌هایی برای اعطای تسهیلات ایجاد کرد.

دهقانی فیروزآبادی اضافه کرد: از سوی دیگر ۱۰ مورد از پارک‌های علم و فناوری کشور کارگزار شناسایی شرکت‌ها شدند، در ارزیابی‌های جدید، شرکت‌های نوپا از سوی پارک‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • کگهر سهامدار حقوقی جدید کگل!
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • جامعه دانشگاهی در مقابل جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲